Ons team2018-09-11T08:58:22+00:00

Andreas
 • Andreas

 

Andreas Stad is een van de eigenaren van onze praktijk. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een aanstekelijk enthousiasme.

Andreas bijzondere interesse ligt op het terrein van de chirurgie. Hij geeft zorg, eerlijk en doorzichtig en wil graag zijn kennis met u delen.

gerard
 • Gerard

 

Gerard heeft de praktijk overgenomen van zijn vader: dierenarts Henk van der Ree. Vriendelijk en zorgzaam behandelt hij uw huisdier.

Gerards doel is een huisarts voor uw dier te zijn, en heeft een bijzondere interesse in de Interne Geneeskunde, zoals dieren met suikerziekte, nierproblemen enz.

Johanna
 • Johanna

 

Johanna versterkt ons team sinds juni 2016. De variatie binnen het vak spreekt haar aan en vooral goede communicatie en eerlijke diergeneeskunde zijn waar zij voor staat. In haar vrije tijd loopt zij graag hard en traint ze veel met haar hond Cooper.

Lilian
 • Lilian

 

Lilian versterkt het dierenartsenteam vanaf juni 2009. Zij is 1 dag per week op onze praktijk aanwezig.

Als Andreas of Gerard afwezig zijn zult u haar vaker op de praktijk kunnen aantreffen.

 • Esther

 

Esther de Vries is in 2010 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts en sinds november 2011 werkzaam bij onze praktijk.

Zij vindt het leuk te werken met de grote afwisseling in patiënten met elk hun eigen uitdaging.

eva
 • Eva

 

Eva werkt sinds 2005 in onze praktijk. Ze heeft de beste zorg voor dieren en hun eigenaren hoog in het vaandel staan. Ze combineert graag energie met vakkundigheid en gevoel voor dieren. Eva heeft ook diverse cursussen gevolgd tot voedingsdeskundige. Bij haar kunt u terecht voor adviezen over diëten en voedingswijzigingen, ook kunt u bij Eva terecht om uw kat te laten ontklitten of scheren.

 

U kunt Eva ook aantreffen in de spreekkamer, zij neemt bloed af van uw huisdier of plaatst een infuus. Ook maakt ze regelmatig röntgenfoto’s en verzorgt ze de financiële administratie van de praktijk. Thuis heeft ze de zorg voor haar gezin, hondje Lola die een poot mist en kat André die een oog mist. 

maroucha
 • Maroucha

 

Maroucha versterkt sinds april 2013 ons team. Voorheen werkte zij in een grote praktijk. Ze deelt graag haar kennis met u en vindt de vertrouwensband tussen de praktijk en de eigenaar erg belangrijk. Ze houdt van de afwisseling die de praktijk biedt en geniet van alle werkzaamheden. Maroucha houdt de medicijnvoorraad bij en zorgt ervoor dat de medicijnen voor uw huisdier op tijd binnen zijn.

Privé is de variatie aan huisdieren groot: katten, een aquarium, landschildpadden en een verzorg paard maken haar huis tot een thuis.

 

ylona
 • Ylona

 

Ylona is sinds 2001 werkzaam in onze praktijk. Afwisseling in de werkzaamheden vindt ze erg leuk.

Ze is regelmatig te vinden in de OK, maar ook tijdens de avondspreekuren zult u haar vaak aantreffen in de praktijk. Naast haar drukke gezin en eigen huisdieren, zet zij zich graag in voor mens en dier.

kelly
 • Kelly

 

Kelly is sinds maart 2015 werkzaam bij ons in de praktijk. U kunt haar al eerder gezien hebben, ze heeft namelijk in 2014 bij ons stage gelopen. U zult haar vaak achter de balie tegen komen, het afwisselende werk in combinatie met het contact met mens en dier vindt Kelly erg leuk. Thuis heeft ze ook dieren om voor te zorgen, een paard en 2 katten.

denise
 • Denise

 

Denise werkt sinds februari 2015 bij ons in de praktijk. Hiervoor heeft zij gewerkt in een grote praktijk. Vooral de balie werkzaamheden vindt ze erg leuk door het vele contact met mensen en hun dieren. Zij zorgt voor een goede voorraad aan diervoeding in onze praktijk. Thuis zijn er ook nog voldoende dieren om te verzorgen; 3 honden en 3 katten maken haar huis tot een vrolijke beestenboel. Regelmatig past ze op honden van vrienden en kennissen.

 • Nelleke

 

Nelleke werkt sinds de herfst van 2017 in de praktijk. Ze is opgeleid tot office manager en werkte voor het Koninklijk Huis. Omdat dieren en dierverzorging haar passie is, heeft ze zich omgeschoold tot paraveterinair. Deze keuze zorgt ervoor dat ze dagelijks met veel plezier aan het werk gaat achter de balie en in de operatiekamer. Thuis geniet ze van haar gezin en haar 3 katten Joosje, Katja en Lizzy.

Sarina
 • Sarine

Sarine werkt sinds februari 2018 bij ons in de praktijk. U zult haar voornamelijk aan de balie tegenkomen. Het contact met mens en dier is iets wat haar aanspreekt en motiveert. Thuis wachten er ook elke dag dieren op aandacht, zoals honden, katten, konijnen en paarden.

Lika
 • Lika

 

Lika werkt sinds zomer 2018 bij ons in de praktijk, zij was echter al eerder te zien. Zij heeft haar eindstage bij ons gelopen en haar diploma paraveterinair behaald. Wij zijn heel blij dat zij daarna bij ons is blijven werken. In haar vrije tijd is Lika veel bij de paarden te vinden, met haar eigen pony rijdt zij fanatiek wedstrijden. Thuis is het ook een gezellige boel, met 2 honden en 3 katten zal het nooit saai worden.

 

 • Aequor

Dierenartsen Stad & Van der Ree hebben een erkenning bij Aequor als leerplek voor paraveterinaire studenten.

Stad & Van der Ree

Andreas Staden Gerard van der Ree voor de praktijk
Bilderdijkstraat 16
3314 RD Dordrecht

Laatste nieuws

Belangrijke informatie


Stad & Van der Ree