STAD & VAN DER REE

Onze praktijk

Dierenartsen:
• Andreas Stad
• Gerard van der Ree
• Lilian Raaijmakers
• Esther de Vries
• Johanna Jackson

Bezoekadres:
Bilderdijkstraat 16
3314 RD Dordrecht
078 613 57 79

Openingstijden

Locatie v/d praktijk

Click to open a larger map

Stad & Van der Ree

Stad & Van der Ree winnaars, werkgever van het jaar!

We staan in het AD De Dordtenaar! lees HIER verder

 

 

Op zaterdag 25 november tijdens de Nationale Veterinaire Najaarsdag in Utrecht zijn:

Andreas & Gerard

Winnaars geworden van de verkiezing van de WERKGEVER VAN HET JAAR!

Behalve natuurlijk bloemen en een prachtige oorkonde werd er ook een cheque t.w.v. € 750,- overhandigd, te besteden aan een bedrijfsuitje!

 

Lees de hele nominatie op de website van de KNMvD HIER

of download het in PDF formaat HIER

Het Platform Jonge Dierenartsen hoort met enige regelmaat dat er wel verbetering zou kunnen komen in de arbeidsomstandigheden voor jonge dierenartsen. Daarom willen ze graag bewustwording creëren onder werkgevers.

 

Er zijn gelukkig ook veel werkgevers die hun personeel wel inspireren, stimuleren en motiveren. Voor deze werkgevers hebben we de award in het leven geroepen.

En gelukkig kwamen daar ook dit jaar weer mooie nominaties voor binnen. Het PJD koos uit de inzendingen de onderstaande genomineerden. 

Sponsoren zijn: ABN Amro, Dopharma en VVAA.

 

De genomineerden zijn…

 

Uit de inzendingen voor Werkgever van het Jaar 2017 zijn drie genomineerden gekozen! De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 25 november tijdens de Nationale Veterinaire Najaarsdag in Utrecht.

Van links naar rechts

  • DIER MEDISCH CENTRUM KENNEMERLAND 

  • STAD & VAN DER REE 

    “De twee mannen in een vrouwenteam”, zo worden Andreas Stad en Gerard van der Ree geïntroduceerd als nominatie voor de award. En het klopt. De heren worden in de praktijk ondersteund door een team vrouwen. Waaronder Johanna Jackson, die de mannen nomineerde. Zij vind het belangrijk dat ze ondersteund wordt in haar werk en prijst haar werkgevers dan ook om hun inzet. “Ze staan achter je, beschermen je en geven op deze manier een gevoel van saamhorigheid. Ze creëren een veilige plek om te leren, fouten te maken en jezelf te ontwikkelen tot de beste dierenarts die je kan zijn”.  Johanna voelt zich duidelijk op haar plek bij Stad & Van der Ree en beëindigd haar motivatie met de woorden: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”. 

  • DIERENKLINIEK DE ARK 

Waarom deze award?

 

Het PJD wil graag bewustwording creëren bij werkgevers over het belang van goede arbeidsomstandigheden voor pas afgestudeerde dierenartsen.

 

Wij ontvangen namelijk regelmatig signalen dat het met deze arbeidsomstandigheden niet altijd zo best gesteld is. Maar er zijn ook werkgevers die hun personeel wel inspireren, stimuleren en motiveren! Deze werkgevers en klinieken zetten wij graag in het zonnetje met de ‘Werkgever van het jaar’ award, om te laten zien hoe het beter kan!

 

Platform Jonge Dierenartsen

Bekijk Desktop Site